Mmaarriijjaann
Član
Ako traktor ne uradi 1000 sati godisnje, po meni se ne isplati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa kad teras na ler.Juče terao traktor od 10 do 17 sati i okrenuo 1 sat.
exxon mobil gas near me
Dragi druze Breznjev,
Danas je tacno godinu dana od kada si se doselio kod nas. Hvala ti za sve sto si uradio do sada, nisi savrsen, ali si negde i vise od ocekivanog.
Zelimo ti da nas sluziz bez kvarova jos barem desethiljada sati!
Hvala
Sta je taj traktor radio ?Pumpao vodu?Ja sam godisnje obradjivao sto moje sto usluga 350-400 kj i sa tri traktora sam pravio 1000-1100 sati a kad sam vukao repu 1300.Orao sam i pripremao oko 200 kj,nije mi jasno kako vi napravite tolike rh...Uglavnom 558 pravi oko 500 sati a ovi veci traktori zajedno toliko.Moj rodjak je pre jedno 20 godina sa 565 usluzno za 50 dana uzorao oko 300 kj i napravio 500 rh,pet puta menjao ulje i filtere,mislio sam da je to rekord ako se ne racunaju neka velika imanja ili traktori koji se koriste u specijalne svrhe.U Zarkovcima na imanju koje su vlasnici Barisici pravili su prosle godine sa JD traktorima po 550 rh mesecno,servis svakih 15 dana,gasili se samo da sipaju gorivo i servise da urade.Onda sam ja još rekorder po satima, imt 560 stari tip za dva meseca 600mč , drhto ko dajc na leru uf.