milovan vrsac
Član
Kubikazu mozes da povecas samo ako busis stubline,a kod rusa je i to ne izvodljivo. A sto se tice dizanja ks snage na bosch pumpi,to moze samo na 1221.3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kubikazu mozes da povecas samo ako busis stubline,a kod rusa je i to ne izvodljivo. A sto se tice dizanja ks snage na bosch pumpi,to moze samo na 1221.3
izvadili čip iz T2?Mi smo naseg 1025 digli 20 ks. cipovali smoga. promenili samo mape na kompjuteru. sad ide ko Zver
Sto ne moze na .2?
pump:
PP6M10P1f-3492
«MOTORPAL
»
(Czechia)
or 363.1111003- 40.03 «YAZDA
» (
Russia
).
Injector
ФДМ -22
with five
-hole closed-
type atomizer.
Pressure at the beginning of fuel injection
— 21,6...22,4
MPa
(220...228
kgf
/cm
2
).
Fuel injection advance angle
till
UDC
—
22
°±
1
°
.
Mislim da je neko prodavao na forumu ona ojacanja za sasiju,a nemogu da se setim ko?
Grabik,sanjaj ti tako ne kulturan sta hoces. Meni je prijatelj najbolji majstor u AP,pitao sam ga da to uradi na mom traktoru i rekao je da ne moze,na 1221.3 se naradio toga,a na obicnom kaze da ne moze.
Tamo ima svasta da se nadje.Priča se i da Đorđe Čvarkov tamo ima sina koga mozda i nemaAko sam bio nekulturan nije mi bila namjera , ispricavam se.
Odsanjao sam ja davno te majstorske "legende" i "mitove". U agropanonci su mi za dio na 1221 trazili 500E a u Habi u Pecuhu taj isti dio original dobijem za 260E. A takodje sam mjenjao i PVP, skinuo rusku a stavio motorpal, takodje i uloske dizni na 1221, zbog kvara prve pumpe, pa sam dobro upoznat sta ide a sta ne ide.
A i sisanje ovaca za djelove 1221 jer ima djelova istih kao i na 82-jki , ali kad trazis taj isti dio koji ide i na 82 ali za 1221 , onda te normalno osisaju , pa ti kupujes za 1221 sto je skuplji traktor.
U čemu je fora da se sine ruska a stavi češka pumpa?
Pravio je majstor Peđa ima mere pitaj njega.Mislim da je neko prodavao na forumu ona ojacanja za sasiju,a nemogu da se setim ko?