dragan.kovacev
Član
Za naftu je zakon talozenje i bez okretanja sudova pri izuzimanju, samo na ovaj nacin je 100% sigurno da nece promaci voda ili talog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ацо још ако је млада пропустила депилацију нема да прође ништаИ таложење је закон само што већина нас нема времена за таложење....Ја нпр кад год стигне нафта не битно са пумпе или на неки други начин обавезно је замрзавам да видим чим располажем верујте да и том облику свега има од воде парафина муља итд.Мада буде и чистог горива...Dobro je da smo se svi složili da su ženske čarape zakon.
Ja nasao problem.Na tom talozniku otisao navoj na dovodnom holenderu.Nije se mogao stegnuti i tu vukao fals vazduh.Kupio danas kompletan talaznik sa nosacem i holenderima za 1800din.Ako ste otvarali taloznik u 90%slucajeva hoce na njemu da vuce vazduh.
Послато са SM-A510F уз помоћ Тапатока
ta ja ne znam gde mi je pamet, toliko rucica a nijedna zuta to tako nece iciofabaj je u zuto,posle ide kao u sir
100kw pise.Vlasnici 1221.3 koliko vam piše u saobraćajnom dozvoli 96kw ili 100kw....?