ragazzoni
Novajlija
Normalno je da ulje tamni u radu, ima svoja deterdžentska svojstva, te pere naslage i produkte sagorevanja, krupnije čestice ostaju u filterima. Zaostale količine u motoru prilikom menjanja su beznačajne za izmenu ulja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tesko ces sa tim preci teh.pregled
Sva sreca nema puno srafova pa ćemo ih skinuti
Ja sam to uzimao kod rusa...Cemu sluze ojacanja na tegovima?
I meni je na tim mestima hteo da flisuje. Pored svake selne sam jos stegao sa zicom, sad je sve suvo ko barut.Menjao sam one gumene cevi na hladnjaku ulja,ponegde stavljao i po dve šelne i opet pomalo curi ulje niz cevi i hladnjak. Naravno,tu je i prašina,pa možete zamisliti kako to izgleda. Ne znam kako rešiti da to dobro dihtuje. Imate li neki predlog?
Sama kontakt brava ili Ampermetar ( zice od-do) ako je stari tip sa posebnim satovima.ako si tukao vodom kod alternatora moguce da si napravio harakiri.Imam problem sa strujom nakon pranja keserom.
Radi se o tome da nema kontakta tek ponekad uhvati brava, ali npr ni radio ne radi koji je prethodno radio bez kontakta. Druga stvar je da upali na direkt i onda nema problema sve redovno radi osim sto kad padne na ler svetla bas pocnu da zize sto nisu pre radila u tolikoj meri cak se i instr.tabla ugasi i kad dam gas sve bude normalno.
Sokole pogledaj osigurace ispred kabine. S leve strane. Ili u kabini u srednjem polju ona 4. Mislim da je nesto do toga. Kad ga upalis on dobije pobudu. Pa alternator pravi struju.Novi je tip.
Mislis da je do meraca, kontakta...i da bas toliki problem moze da napravi da ni kontakta nema, ni radija ... dok ga ne upalim na diret.
Црева од старе мечке 123 су јако квалитетна а мека за рад та црева су од серва волана на том ауту,ја сам тако решио са једном шелницом....На да ниси пуно прао по хладњаку ако ти трактор пали на 24 да није рипио онај релеј напред или како се већ зове...Menjao sam one gumene cevi na hladnjaku ulja,ponegde stavljao i po dve šelne i opet pomalo curi ulje niz cevi i hladnjak. Naravno,tu je i prašina,pa možete zamisliti kako to izgleda. Ne znam kako rešiti da to dobro dihtuje. Imate li neki predlog?
Moguće da je oko alternatora (regler) ili masa.Definitivno,dok budeš imao Rusa imaš problema sa strujom da lepo ne znaš odakle da počneš.Nije rešeno kako treba.Na Zetora nema ni 10% tih problema.Imam problem sa strujom nakon pranja keserom.
Radi se o tome da nema kontakta tek ponekad uhvati brava, ali npr ni radio ne radi koji je prethodno radio bez kontakta. Druga stvar je da upali na direkt i onda nema problema sve redovno radi osim sto kad padne na ler svetla bas pocnu da zize sto nisu pre radila u tolikoj meri cak se i instr.tabla ugasi i kad dam gas sve bude normalno.
Menjao sam one gumene cevi na hladnjaku ulja,ponegde stavljao i po dve šelne i opet pomalo curi ulje niz cevi i hladnjak. Naravno,tu je i prašina,pa možete zamisliti kako to izgleda. Ne znam kako rešiti da to dobro dihtuje. Imate li neki predlog?
Moguće da je oko alternatora (regler) ili masa.Definitivno,dok budeš imao Rusa imaš problema sa strujom da lepo ne znaš odakle da počneš.Nije rešeno kako treba.Na Zetora nema ni 10% tih problema.