milovan vrsac
Član
Da niste kolega cistili onaj prvi,grubi precistac goriva?
Taloznik? Jesam cistio sam ceo sistem. Sediste sam skidao bar 2×godisnje,posto zaprlja dovod na samom kolenderu,ali zbog toga ne vuce vazduh nego nema dovod.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da niste kolega cistili onaj prvi,grubi precistac goriva?
Ako ste otvarali taloznik u 90%slucajeva hoce na njemu da vuce vazduh.Taloznik? Jesam cistio sam ceo sistem. Sediste sam skidao bar 2×godisnje,posto zaprlja dovod na samom kolenderu,ali zbog toga ne vuce vazduh nego nema dovod.
Na gumenom zaptivacu ili sa donje strane na srafu.Na onom gumenom zaptivacu?
Ne ne na njih.Jel ima sa donje strane sraf za ispustanje taloga?Narucicu novu gumicu. Na koji sraf mislite,ona 4 od 8mm?
Probaj te onda samo sa zamenom gume,bas u dosta slucajeva je tu stvarao problem.Ima,ali njega nisam skidao,skidam komplet lonce,pa ga operem
I ja sipam kroz najlon carapu i plus to sito na levku,na 82.1 nikad problem nisam imao za 7000sati,na 1221 prve godine je stao i kad sam skinuo sediste,kolender je blindirao. Kod nas u Vrscu na 4kom 1221 svima se to desavalo
Kad ne radi blokada diferencijala na 1221 sta je naj cesci problem.
Nikad skidao sediste zbog gore pomenutog problema,samo trerba voditi racuna sta i kroz cega se sipa i nema da nece
Kad ne radi blokada diferencijala na 1221 sta je naj cesci problem.