Ristaa
Član
prijatelj je ugradio u 820 turbo i evo ide vec dve godine bez ikakvih problema vise koristi njega u poslovima nego 1025
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cekaj, prvo pun gas pa polako ili kakoKada dodje vreme generalne uraditi je kako treba i ispostovati sve sto treba i samo pun gas i polako posle toga.
Bio sam ja sa kolegom da gledam traktor,inace je u Njegosevu,decko je trgovacKolege molim vas za misljenje o ovom traktoru,narocito za kolege iz Backe Topole ako znaju prodavca i traktor https://www.polovniautomobili.com/traktori/13279010/belarus-892-turbo-ravan-most planiram kupiti pa da se informisem malo
Koliko njih je dizano na 105 ksU Pivnicama je pre 3-4 god kupljeno 6 kom 892RM i na 5 kom je pukla radilica a jednom drugaru je neki dan drugi put pukla...
Koliko tona robe ste prevezli i koliko hiljada hektara uzorali sa ova dva traktora?Svako ima pravo na svoje misljenje i svako ima razlicito iskustvo,dal ima mesta raspravi ili nema to je druga stvar.
Razlika je 10 konja ali
100 nm razlike u obrtnom momentu u korist 892 sigurno nije zanemarljivo,sto se kretanja sa prikolicama tice ko zna i koga ne mrzi da taj menjac isalta kako treba uz koriscenje reduktora tu problema nesme da bude,sto se dizanja temperature tice ni jedna masina ispravna ne sme da dize temperaturu u normalnom opterecenju tako da sve u svemu ja se ne bi slozio da je 892 gori traktor od 820.
Koliko tona robe ste prevezli i koliko hiljada hektara uzorali sa ova dva traktora?
I ja cu ovo potpisati, 820 je bolji od 892Teze krece sa dve pune prikolice,teze krece sa spremacem,sporije vuce isti plug,dok ne postigne 1500 obrtaja jak je kao 539,cim mu je malo tesko podize temperaturu,ima brzinu kojom ne mozes da vozis a bolji je jedino kad su ugaseni.
Kolega vi to pisete iz prakse ,to se ne vazi.I ja cu ovo potpisati, 820 je bolji od 892
Kum ga imao ,novog uzeo,vozio sam ga,navodnjavali sa njim, itd itd
u tanjiranju se grejao,u oranju se grejao plug 757
Prikolice kad vuce isaltam ga redom ali deveta je predugacka ,dzabe osma zec pa deveta kornjaca , teli se sa dve zmajevke poprilicno
U navodnjavanju na 1000 obrtaja kardana nije mogao da tera pumpu na 1200 obrtaja motora dok je to pre njega stara 82 radila lagano skoro da ni ne oseti
Sent from my Redmi Note 4 using Tapadjoka
Pa o tome se i radi,pricate o necem sto nemate pojma,kao kad bi ja vama objasnjavao nesto u vezi mehanije,kad 892 prebacite u 9 zec nije problem sto ide brzo nego sto se izdize kao konj pred plamenom,prebaciti u prevozu sa dve pune zmajevke na blagoj uzbrdici iz 8 zec u devetu kornjaca je mala umetnost.U oranju je SPORIJI a ne brzi,kad se pokusa istom brzinom da ore kao 820 ne moze,crkava,jasno?Koji je po vama jaci traktor u oranju,onaj koji lakse vuce plug i ide brze ili onaj sto crkava i ide sporije?Dal je moje iskustvo sa slike ili iz neceg drugog,dal ja imam ili nemam pojma,dal je moje iskustvo maleno ili veliko ja stvarno nikakve potrebe a ni volje nemam vama da objasnjavam.
Sto se brzine tice svaku brzinu cete koristiti tamo gde za nju ima potrebe i gde ima mogucnosti da se koristi ali ja jos nikad nisam cuo da se bilo koji vozac zali sto je traktor brz.
Pa o tome se i radi,pricate o necem sto nemate pojma,kao kad bi ja vama objasnjavao nesto u vezi mehanije,kad 892 prebacite u 9 zec nije problem sto ide brzo nego sto se izdize kao konj pred plamenom,prebaciti u prevozu sa dve pune zmajevke na blagoj uzbrdici iz 8 zec u devetu kornjaca je mala umetnost.U oranju je SPORIJI a ne brzi,kad se pokusa istom brzinom da ore kao 820 ne moze,crkava,jasno?Koji je po vama jaci traktor u oranju,onaj koji lakse vuce plug i ide brze ili onaj sto crkava i ide sporije?