lovac luka
Član
Da iz rezervoara za hidraulik, tako ima i eurolux
Poslano sa mog Moto C koristeći Tapatalk
Poslano sa mog Moto C koristeći Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolege molim vas za misljenje o ovom traktoru,narocito za kolege iz Backe Topole ako znaju prodavca i traktor https://www.polovniautomobili.com/traktori/13279010/belarus-892-turbo-ravan-most planiram kupiti pa da se informisem malo
Klipovi, klipnjače, ubrzana uljna pumpa, ima još razlika ali sam zaboravio...'oćeš turbo da nabaciš?
Sto se tice ugradnje turba na 820 i 82.1 po meni jako losa ideja iz vise razloga,prvo finansiska strana jer nije ni malo jeftina avantura ako se radi sve kako treba a onda tek krece igranka,gore pomenute dizne u bloku,dosta manji rashladni sistem jer vi fakticki morate napraviti motor od 105 konja pa ce biti problem sa pregrevanjem kada se opetereti kako treba ,onda problem jedne lamele na tu konjazu itd,po meni losa stvar,bolje prodati 820 prisparati jos koji dinar i kupiti jaci traktor.
Više sam mislio na situaciju kad dođe do generalke, da se onda ugradi turbo (apropo finansijske strane). Znači Vaš savet je odraditi klasičnu generalku i ne ugrađivati turbo?
Evo još jedno, možda glupo pitanje, da li bi ugrađen turbo značio nešto (pozitivno) ako se koriste ista radila koja su se koristila za klasičan 820? Ili bi odmogao (npr. bila bi veća potrošnja) ako se ne bi adekvatno agregatirao?