Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izgleda da je nafta,ulje je dosta razredjenoAko je nafta,prosla je kroz pumpu visokog pritiska.Ako je ulje,proslo je kroz hidraulicnu pumpu.
Kako sam skontao ti si iz Zemuna , radis Ruse, i prodajes polovne delove na pre par dana smo pričali telefonom, u vezi kucista diferencijala?Jedno pitanje za sve forumase uopsteno,posto nas ima iz svih krajeva na forumu kako kod vas majstori naplacuju svoje usluge,i zar toliko problema sa majstorima imate kad malo malo se neko zali?
Kako sam skontao ti si iz Zemuna , radis Ruse, i prodajes polovne delove na pre par dana smo pričali telefonom, u vezi kucista diferencijala?
Poslano sa mog Moto C koristeći Tapatalk
Danas odradjen mali servis, sredjene kocnice i prestelovane dizne na 1025, svaka cast kolegi nebojsa100 na profesionalizmu
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Jesam zvao za kuciste nabavio sam na drugom mestu sa sve tsnjirastim i srcem skroz ok stanje cak su i caure na trkacima super
Ali sam morao dati staro slomljeno da se pravda, nisam dobio fiskalni ali je cena bila vise nego povoljna
Poslano sa mog Moto C koristeći Tapatalk
Pukao SPOMENIK STALJINU?Ljudi jel se desavalo nekom da eksplodira stub volana na mtz 82.1? Danas dok je traktor bio u radu,odjednom se culo samo kao petarda i volan je izgubio funkciju,ne moze se motati... razbilo u 5-6 komada gornji deo stuba,gde ulazi vratilo volana i gde je ventil za blokadu...sta moze biti uzrok tome,ako neko zna?
Послато са TA-1033 уз помоћ Тапатока
Moj savet je da koristiš rezervoar hidraulike orbitrol ,oko 130e nov strpas kao na eurolux skroz do kabine tako izbegnes luftove na osovini preko motora,Hahaha pukao,pukao,i to bas posredini slike...
To sam i razmisljao za blokadu da stavim na vazduh,samo nisam znao kakav ventil ali sada znam...
Nego ajd malo me uputi oko hidro volana,koliko izlazi ta investicija,i kako se pokazalo ono cudo sto prodaju po vaserima,orbitrol nakacen na plavi rezervoar koji lici na pokojni stub,ima i filter na sebi?
Послато са TA-1033 уз помоћ Тапатока