sinisa1979
Član
Ali će šaraf pa čak i ekser uvek više izdržati nego čelična čivija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali će šaraf pa čak i ekser uvek više izdržati nego čelična čivija.
Skoro sam ubeđen da ovaj put će ići lepak za šrafove i zardjali ekser....samo još ta kombinacija nije bila..
- - - - - - - - - -
Baš mislim da sam sa superbaćom pričao o tome..
Zar misliš da majstori imaju neku privilegiju ili specijalne prodavnice gde se snabdevaju sa samo njima namenjenim delovima? Ispod tezge za jedne a sa police za druge kupce. Neee prijatelju.... Svi kupujemo na istom mestu,iste delove pa kako se kome zalomi. E jedino majstori dobiju rabat a kupac ne.
Nemoj da tražiš garanciju od majstora jer nije on taj deo napravio. Zna se šta je greška majstora,šta je greška nekog dela ili greška vlasnika.
Vidite ovako ja nisam ovde da bi bilo koga ubedjivao u nesto ili da kudim bilo kog majstora samo mi je jako cudno bilo koliko prituzbi na te MTZ traktore ima pa me je jako zanimalo sta je tu toliki problem zbog cega se rade menjaci dva puta godisnje i tako neke stvari,kao sto sam vec par puta rekao to nisu ni blizu neki najbolji traktori ali nisi bas ni tolike serpe da im menjaci crkavaju na 200 sati.
Sto se vracanja pedale tice verovatno bi trebalo malo podici pedalu ako je ispod pola jer onda opruga koja je vraca u prvobitan polozaj ne moze da odradi svoj posao kako treba ili je mozda oslabila ta ista opruga pa ne moze da radi normalno,probati prvo prestelovati malo kvacilo tj podici pedalu ako ne onda probati doteci oprugu ali uglavnom ako kvacilo normalno funkcionise ne bi trebalo da je nesto ozbiljno,verovatno jedno od ova dva.
Samo kažite kad ste raspoloženi! Ja za 10 minuta potpalim čokanje...
Probacu sve sto je u moci malo nervira, ali sve funkcionise. Za sada.