Kod mene je slucaj ovakav jedan mastor, covek u penziji dobrano radi mtz slali su ga svojevremeno u Minsk na obuke. Radi sam ,ali to SAM znaci da uglavnom za bilo sta vece ,lamela,kardan, poluosovine, i ko je sta sto je kod meni na dva mtz radio do sada za ovih da kazem 10godina koliko sam ja u poljoprivredi samostalo uvek sam najveci deo posla radio JA on je nadzirao i pripomagao i naravno za to naplacivao bas ozbiljne cifre. Meni je to znacilo jer sam mnogo toga naucio uz njega i sam ali puno je to kostalo moga vremena. I mislim skupu cenu sam placao da me neko uci . Sa druge strane imam i drugog iskustva dobar majstor koji mnogo toga pomogne mi i telefonski da otklonim neki kvar ili da mi kaze sta da gledam sta da popravljam ali posto je zaposlen tesko stize da sam dodje i popravlja masine. I kada moze da dodje i popravlja uradimo to brzo , zajedno po razumnoj ceni. Ali ni jedan ne daje nikakve garancije, a delove sam kupujem kod trgovaca,macar,poljomehanika,lazaro. Tako da su svi delovi "origina" iz rusije,belorusije. To je moje iskustvo.
Sent from my iPhone using Tapatalk