Nisam to vidio a vidim da se u temi spominju svakakva ulja a jako mali procenat od svih spomenutih ulja se smije koristiti u tim traktorima.A vidim neki su to i uvidjeli na vrijeme pa se spominje slab pritisak ulja itd..tvornica je iz testiranja zaključila da su ova ulja u tablici najbolja za te naše motore i to što mi mislimo da su neka druga bolja to jednostavno nemože biti istina.Netko će reći da su navedena ulja skupa i to je istina,ali opet ispadaju jeftinija jer je interval zamjene puno duži.
I još nešto,netko je na početku teme napisao za neko ulje da je jako dobro jer je i nakon 100 sati žuto.Ja se nadam da je ta osoba do sada uvidjela da ulje koje je i nakon 100 sati žuto ne da je dobro nego ne valja ni za potpalu.Ulje ako je stalno čisto znači da nema dobra deterdžentna svojstva i ne otapa nečistoče u motoru i zato je čisto,a da nebi netko rekao da u dobrom motoru nema nečistoča to je isto velika glupost.Dobro ulje mora pocrniti,ako ulje ne crni onda ga ispuštaj i mjenjaj marku ulja jer to ulje ne radi nikakve koristi u motoru.Znam da vas dosta to vjerojatno zna ali ovo je namjenjeno onima koji neznaju.