I jasam kod njega uzeo polovnu, a kao što kaže kolega Luka ponesi lezaj.Razmisljao sam i ja da idem u Curug kod Caje. Al reko ajd da pitam ima li gde nova kvalitetna.
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I jasam kod njega uzeo polovnu, a kao što kaže kolega Luka ponesi lezaj.Razmisljao sam i ja da idem u Curug kod Caje. Al reko ajd da pitam ima li gde nova kvalitetna.
Jel ima granicnik na klipu,jel kockast klip?Postovanje mtz 82 mi ne podize poteznice do kraja do pola izbaci rucicu...ja opet upalim podizanje pumpa krene da zuji kao da je na maximumu...menjao sam gumice na klipu
Posto je ova tema najaktivnija moram se obratiti sa jednom molbom,da li ima neko iz Lukinog Sela ovde,ako ima molio bih da mi se javi porukom...
Послато са TA-1033 уз помоћ Тапатока
Kod Mileta u Mtz Elcom. Iza najlona je. Diektan uvozik.Gde kupiti kvalitetnu poluosovinu za mtz? Zadnju. Crkao lezaj i ostetio je. Ne bih da je navarujem bojim se da ne pukne pod teretom.
Jel se to meni čini ili je 1523.3 prvi model u istoriji Belarusa kojem sedište vozača,volan i instrument tabla stoje na sredini traktora? Ovo je veliki korak za jednog proizvodjača ako sam u pravu.
Koliko si piva popio u obilasku?Na zavrsetku obilaska sajma juce,posle svih savremenih zapadnih masina,svratio sam na stand agropanonke da malo odmorim oci i mozak..najrealnije samo za rusvaja imam neke sanse pri kupovini..pa majku mu sad mi nekako dosao i lep..