Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Može mi smo na 52-ci radili bos pumpu zbog AC pumpe nece da upali i kad upali katastrofa kako je radio odrao nas bosista kao macku i na kraju opet isto.Na kraju zamenili AC pumpu drugi traktor palio na pola kljuca, a do tada smo ga slepali i po 2km da bi upalio.Dali može AC pumpa na mtz-u 820 može biti uzrok lošeg rada na ler gasu kad je motor hladan?Inače ovako pali na pola ključa kad je vruć lepo radi,vuče itd samo kad je hladan dudududu
Masala...s obzirom na preradjeno ulje koje je koristio i ne dosao na remont...Remont
Послато са SM-J700H уз помоћ Тапатока
S'obrzim koliko je curio nije mi se isplatilo da sipam novo ulje,nego samo dolivao preradjeno...Masala...s obzirom na preradjeno ulje koje je koristio i ne dosao na remont...
Bas takoI nista mu nije ni falilo, radio kao besan. Ta tehnologija iz ww2 je napravljena da ne crkava i da radi ako treba i na vodu.
Ima ap,enderic,rus Misa...500rsdJel može da se negde kupi i zameni samo staklo na prednjem faru na 820 ili moram menjati ceo far ... uspeo sam negde da izgubim to prednje staklo i sad me nervira što fali ...
Послато са 5023F уз помоћ Тапатока