dusanboss
Član
892 posle kraćeg rada digne temeraturu i izbacuje vodu. Šta bi to moglo biti? Nadam se da je termostat. Jel imao neko slično sikustvo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Produvao dihtung glave!
Cim on izbacuje vodu tu nema sta da se prvo skida termostat tu odma skinuti glavi i zamenuti dihtung nema drugacijeg nacina provere.Cak moze da ti se desi da ti preko noci ulije vodu u stublinu pa da ne moze da okrene da budeo kao kad zakuje.I ja sumnjam i na to. Jel postoji način da se pouzdano zna? (naravno bez skidanja glave)
I ja sumnjam i na to. Jel postoji način da se pouzdano zna? (naravno bez skidanja glave)
Svaka ti dalaDanas sam se upisao u klub vlasnika nove lamele na MTZu.
Isto se i meni desilo u prošli Petak na 105-ici. Zamenjen druk ležaj, pipci,obe lamele,ležaj na zamajcu i semering na radilici.Zapravo i nije do lamele i nisam ja vozio u tom momentu, ali kad je na pola rastavljen daj i te potrosne delove nove.
Neverovatno ali rascepka je pukla i ispala na jednoj od 3 zabice koje pritiska druk lezaj.
Oko 10 500 dosla lamela i potisna ploca.Koju si uzimao korpu i lamelu,jeftinu skupu?
To se popravlja dole na deknu ,ako nije nešto više otišlo .Zapravo i nije do lamele i nisam ja vozio u tom momentu, ali kad je na pola rastavljen daj i te potrosne delove nove.
Neverovatno ali rascepka je pukla i ispala na jednoj od 3 zabice koje pritiska druk lezaj.