milosffilipovic
Novajlija
Mislis onaj sto se steze oko klipa sa leptir maticom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imate neku preporuku za kupovinu sklopova motora?
Ja sam dobio preporuku za sklopove iz Odese...
Ajde raspitaj se, nije hića.
Ocu nema problema a i probao sam ga letos u tanjiranju na 36 stepeni i nije se grejao a przili smo ga momacki ,drugar bi da ga proda a ja sam veoma zainteresovan da ga kupim jer mi se svideo,jeste da je imao decijih bolesti ali mislim da ga je izlecio i da je sad bolji nego nov{ima 600 i kusur sati a nismo jos pricali o ceni tu ce mi trebati i vas savet koliko bi mogao takav traktor da vredi spolja izgleda kao nov
Ajde raspitaj se, nije hića.
- - - - - - - - - -
Dakle raspitao sam se i kaze drugar da su stavili Gecove karike a klipovi su ostali od prve ugradnje jer su problem pravile karike pa je trosio ulje iako je imao 200 sati ,Kaze da nedimi cak i kad se gusi i da bolje vuce nego ranije ,nadam se da ti je bar malo pomogla ova informacija i da ces izabrati pravu kombinaciju
- - - - - - - - - -
Ako je sve tako, jedno 75% novog.
Tako nesto sam i ja mislio ,ukratko decko je mladji od 40 god pa bi da uzme rusa od 110 ks a ovog da proda i da ostvari povracaj tako da jos i bude u plusu a ima glanc nov i malo jaci ,a ovaj 952 je i bolji od opisanog i proban tako da nam nefali puno
Dobiće povraćaj na kukov dan.
Dobiće povraćaj na kukov dan.
Povracaja na mtz nece biti, osim ako nije HU pasos pa na prosperitate 50%