Macar Novi Sad...Gde imaju da se kupe pomocni klipovi za hidrauliku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Macar Novi Sad...Gde imaju da se kupe pomocni klipovi za hidrauliku?
Nismo sve dobili,ostao je da nadje polovan blok...inace zasto da ne dobijemo,nije moja krivica,imam racune sve,cak svaki sklop ima svoj maticni broj,i to sam im dostavio...ne bi ulazio u dalju raspravu,to me se ne tice,ali neka on to sa dobavljacima i proizvodjacem resava...mi smo svoje odradili sto je bilo trazeno...slikao,pakovali delove,slali...morali smo drugi kompletan motor da kupimo zbog tog poroznog sklopa.Kada smo izvadili onaj gornji deo klipa bio je kao prethodni dan da je stavljen.Inace ostavili smo mu tada skoro 1 000 eura...i naravno da ocekujem da se refundira ta havarija-bar deo u delovima,ipak nije to Rumski vasar,pa ko koga uvrne.Nemogu vjerovati da si sve dobio, on je ipak samo trgovac, nije proizvodac, da bi trebao odgovarati......eto sto nekom znaci obraz, svaka cast!!
I ovaj je imao slicno sati Bojane...Kod nas je na nekoliko modela pucala radilica i klip proletao kroz blok. Na jednom grbavom 1025 se to desilo slicno kao kod Srdjana, posle uradjenje generalne opravke motora i posle cca 50 sati klip je proleteo kroz blok.
Nemogu vjerovati da si sve dobio, on je ipak samo trgovac, nije proizvodac, da bi trebao odgovarati......eto sto nekom znaci obraz, svaka cast!!
Puca puca ,kao staklo.Mom kolegi na 82-ci 3 puta za 3 godine mislim je pucala,meni na Ursuz c360 2 puta za 2 godine,tj zadnji put je ove godine u sred setve pukla, iz cista mira,motor nije odradio ni 100 sati od pune generalne.Majstor kaze kao moguce da je prejako punjenje pvp pumpe,jer to je navodno bio razlog pucanja kod tog Belarusa.Uglavnom ,radilica je jedno veliko nista,ne mora ona imati lufta u lezajevima da pukne,ima jos milion nacina da se to desi.Vidio sam nekoliko slucajeva, i neznam kako radilica moze puknuti, ona je ipak kovana, jedino da se raspadne neki lezaj, pa dobije udarce, onda bi mozda i shvatio
Taj belorus je u fabrici 70-80% jeftiniji nego sto se ovde prodaje.Sta da se ocekuje za te pare?Moj 892 je za 2100 sati rada tako pojebao pumpu visokog pritiska kao da je napravio 8000 sati.Jbg,svaka roba ima svoje trziste i svog kupca.