MTZ Belarus

Ne znam stvarno,al vidim da ljudi cesto ubacuju ovsj od 80 ks kad njihov dodje pred kraj,pa zato pitam,a cena remonta motora u oba slucaja bi trebala da je slicna u par evra gore dole..pa sad na koji naletis..

75ba4dd83937a77d5e06c47f86154f86.jpg
f40a024dfc0367d61fef576e604f9f04.jpg
0bec39efff0af9affe892413c0bdef9e.jpg

Kvar mali a posao veliki :(
Povukao 4 lezaj na radilici, carolije od dva dana

Danas bila proba traktora,ja prezadovoljan.Evo i snimka,mada nije neki
[video=youtube_share;FW8fZzSeT0s]https://youtu.be/FW8fZzSeT0s[/video]

Belarus 1025.3 I tanjiraca conzum 2.8m tanjiranje stapova suncokreta 13 km/h, jedan prohod zatim bacanje veštačkog đubretva pa tupanjac drljača i setva pšenice i ječma.

Pozdrav imam mtz 82 80to godiste imam par problema sa njim
1curi ulje na iz prednjeg desnog rukavca pada na gumu
2 tockovi mlate levo desno u 9toj brzini
3 kocnica desna ne hvata ni malo
4 rucna zapekla
5kompresor ne radi
Ako su mu to mane zna li neko sta je u pitanju.Hvala

Kakav je luft u volanu i u kom stanju je bolcna u prednjem mostu? To treba proveriti, za broj 2. A što kočnica ne hvata treba videti pakne.

1

Kupio sam ga skoro raspitao sam se ima luft u sponi to cu prvo da resim...u mostu moraju da se zamene semerinzi i gumice 15evra set e sad oko kocnica ne znam kako to da resim ima li neko savet neki

- - - - - - - - - -

Kako se menja ta plastika u sponi?

Zasuci rukave keni redom samo sto poravkama kraja nema,ja imam isti takav neke stvari ma koliko sa trudio nemogu da rijesim

Drugari nemojte da covek gubi volju nek krene mic po mic i bice bolji nego sada,a da traktor 80 god bude idealan e to ce tesko.Ipak rus ce sa mnogo manje para da se sredi relativno dobro.Samo napred

Nazad
Vrh