MTZ Belarus

Nešto sam načuo o tome. Mislim da bi se to dalo riješit sa trgovcima da ga kupioš od nekog kao polovnog, starog par mjeseci. To bi bila "odlična" kupnja novog rusa za 19000.

tako može samo bi moro naći nekog ko je u pdv-u da ne bi tu štetivo

- - - - - - - - - -

Već sam ja gledo u pečuhu 1025,3 i madžar mi dao odličnu ponudu međutim nemam nikog ko je u sustavu pdv-a ženini imaju madžarske papire ali nemaju opg

Ne može ti traktori spadaju u tier 3a a kod nas je trenutno na snazi 3b a još malo biće 4a

1025.3 ima motor sa klasicnom bosh pumpom , izgleda ide samo sa komon reil ,pretpostavljam dosta skuplji jer izgleda samo "zapad" radi pumpe i elektro dizne plus ide jos aditiv, neko mi je tvrdio da je vec video taj sa aditivom, ako takvo sto belarusi uopce prave (sensor kontrole zraka/goriva strada ako se to ne sipa).

Malo kaplje negde. Jos od leta. Nismo se previse ni trudili da vidimo gde. Sad imamo vremena pa bi da ga sredimo koliko je to moguce. Moze biti da gubi na sastavu lonca i saca ali jednostavno uzeti drugi i mir.

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

probaj sa onim prahom il sta je vec sto se sipa vodu/antifriz za zacepljivanje rupa, ako ne gubi puno vode ne treba bezveze novi kupovati kad se moze resiti

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh