nikola indjija
Član
Šta si radio sa zadnjim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne bi nikad rekao da je to toliko bitno u oranju..mislim na sirinu tockova..ajd u redu kad ne mozes da nastelujes prvu brazdu drugacije..
Suzio na 105cm plug mi hvata 100cm a nisam smeo više zbog brega i sa tim razmakom ide samo peva i plug i traktor.
Nemam problema nikakvih imao sam ih ranije dok su zadnji točkovi bili rašireni...
Tu prazninu izmedju vrha rezervoara i blatobrana ja sam zatvorio i sad su i rezervoari i prostor izmedju njih stalno cisti.to mu je mana blato po rezervoarima muke žive
Ode neko vreme sam video snimak podesavanja pvp na1221da bi vukao iz male obrtaje a sad nemogu da pronadjem, ako neko ga postavi ponovo hvala unapred.
Kakve ima koristi sužavati točak kod obrtača kad ima podešavanje samo treba lepo podesiti i oraće na oba strane dobro.
A ja sam prekopirao od tebe ,ili mozda nekog drugog,uglavnom bile su postavljene slike,dobra ideja.Sad se ne mucim kad ga perem da izvucem svo ono blato sto se nadje izmedju rezervoara,2 sata samo to cistim....Tu prazninu izmedju vrha rezervoara i blatobrana ja sam zatvorio i sad su i rezervoari i prostor izmedju njih stalno cisti.
stavljen manuelni sat za ulje,