talianu
Član
Pitam iz 2 razloga,jedan ti je u PP a drugi zar ti nije bilo rentabilnije kupiti novi zbog PDV-a?Jesam.Sto pitas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pitam iz 2 razloga,jedan ti je u PP a drugi zar ti nije bilo rentabilnije kupiti novi zbog PDV-a?Jesam.Sto pitas?
To je samo trebalo prestelovati. Nista vise. Kad vec otvatate obavezno promeniti lezaj 6204 (ili 6205) u zamajcu. Kosta 500 din. A moze lepu havariju da napraviPa i taj PDV treba pravdati.Kako god opet bi razlika bila 10000eura.To nije mala para.
Nekako mi je tvrdo kvacilo i visoko hvata.Ja sam kod kineza navikao kao da je u autu.Kupio sam sve pa cemo odraditi pre proleca.To je mala investicija i posao a mirna glava.
Naravno i obavezno.Kuplje je i taj lezaj u kvalitetu.
Da. Jos odavno. Traktor je bio 3 do 4 godine star. I pocelo je teze odvajanje i povremeno proklizavanje. Sve je ukazivalo na lamelu. Ali nisu bile one vec kuglice upadale izmedju zamajca i lamele. Nit je odvajo nit je vuko kako treba. Promenili i lamele i lezaj i to je to.Itekako Mucobieno...jesi imao problem sa tim lezajem,sta je prouzrokovao?u najmanju ruku moze spojnicku da oglodje.