Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Diklofen-jeste-li-to-rastavljali-tvog-Rusa?On-ima-nešto-malo-sati?O kvalitetu tumosan i hatata ne zalazim jer ih nemam.Jedino sto me odbija da ih i pogledam je velika cena.Turcin od 100ks kosta 33000eura.Taj traktor nema sta da trazi pored MTZ 1221.
U 9 ujutru rastavljen mtz na pola.U 12h je bio spreman da radi sve sa novom keramickom lamelom u sebi.I na te stvari treba gledati.
O novom razmišljam...
Diklofen-jeste-li-to-rastavljali-tvog-Rusa?On-ima-nešto-malo-sati?
Nije moj.Drugarov 920.Moj je rastavljan na 100 sati pod garancijom.Promenjena potisna plica ,lamela i ostalo.Vise nije bilo problema.
O potrosnji MTZ ne zelim diskutovati.Reci cu samo da se treba manuti tig babskih prica i premeriti potrosnju.Tek onda diskutovati trosi li MTZ vise ili manje od nekih brendiranih.
Ja javno ovde garantujem da MTZ 1221.3 na istoj dubini,sa istim plugom,na istoj njivi i istog momenta je potrosio 2l po ha manje nego Case 140.Oba traktora kuplhena nova iste godine.Sve detaljno metend povrsine do litraze.Vi sad kako hocete.
Diklofen jel znaš možda gde je drugar uzeo tu keramičku lamelu, i šta kažu koliko je dugotrajnija od obične?
Pocelo ulje da mi kaplje iz srdnjeg kucista kardana pr.vuce.Odavno sam re montovao na staroj 82 pa sa am zaboravio koji lezaji i semening ide u njega. Ima neka i caura sa gumicom koliko se secam.
Jel neko skoro remontovao?