danger
Član
Plus za dvogrbu kamilu.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Plus za dvogrbu kamilu.....
Probaću sutra da stavim drugi davač, zamenuo bi i ulje ali imam dilemu koje bi bilo najbolje.Izmeri drugim meracem prvo...ako je pao ipak,dosteluj na centrifugi.ako ti je nekada staradao neki lezaj u menjacu ili diferencijalu,a nisi zamenio ulje nakon,moguce da je pumpa dobila zera.
A što se tiče vučnih svojstava traktora sa grbavim i sa ravnim?ipak bolji anslajg i miran traktor na punom gasu na drumu,ravan most se nemoze terati pun gas,cim vidi neku neravninu skace ko jarac i odkida ledja,non stop cupka i skakuce
ravan.....
jedino me to skakutanje zivcira,recimo maksimalna brzina je oko 35kmh a moze normalno da se tera oko 28kmh,vec preko 30kmh pocinje da skakuce,grbavi ima opruge u cizmama i zato je miran,sto se tice anslajga ima granicni sarafi i moze da se poveca al onda pvc blatobrani udaraju u sasiju i onda pri punom namotanom volanu ako traktor ima naginjanje levo desno na kolevci blatobrani od struganja brzo puknu itd....
Skakutanje bi se sigurno smanjilo sa kvalitetnim radijalnim gumama, i sa pravilno napumpanim gumama. Što se tiče blatobrana vidio sam da neki imaju zakretne blatobrane, ko na zapadnim traktorima.