danger
Član
A zasto nema remonta..........???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A zasto nema remonta..........???
Kod mene je bilo ispravno kućište ali je isključivala prednja vuča mislim da je kod mene bio problem do zupčanika koji pogoni to kućiste pa je ležaj na njemu promenjen.Jel se normalno da "iskace" prednja vuca, tj rucica iskljucuje u ovim nesrecnim uslovima?Nesto mi ko da mi to ranije nije bilo normalno, u pitanju je mtz82. Gde traziti defekt?
Evo ako je neko zainteresovan za mog rusvaja 920 sa 1736 rč,neka me kontaktira preko poruke...
Probao podmazati, i nije do tog. Jel ima neko drugu ideju?(za iskakanje prednje vuce)
Meni na 892 isto iskakala iskakala i kad posle neradi uopste a majstor kaze lamelice u kucistu. Ja kupio i doneo mu metalne lamelica a prodavac sto mi prodao kaze da je to montirati odprilike nemoguca misija ali da one idu sad u sve traktore. Posle konsultacije sa majstorom ipak sam se odlucio za direktno a ne lamelice . Zamenio lamelice(1600) za neki deo isto 1600 din montirali i sad tako vozimo.
Ajd prosvetli nas (me)?
jel treba ipustiti malo ulja iz menjaca da b ise skinuo reduktor?
Na koliko bari se duvaju gume na rusu 82.1?