Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odklonio sam problem pa da kazem mozda nekom zatreba.Na trecoj hilzni otisla gumica pa je tu gubio vodu i pravio pod pritisak..Prilikom pregrejavanja otisla i glava,dizne,leteci lezaji,karike na trecem al sam ih zamenio sve naravno.I treci klip je bio ostecen al sam uspeo da ga spasim...Investicija 22000 din.Aj da i ovde zatrazim pomoc jer mi je izgleda izbrisan post..Imam problem sa pod pritiskom u hladnjaku na 82-ki.Kad mi je otvoren cep izbacuje vodu napolje?
Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока
Jesil bar radno odelo dobio?I mi smo od danas postali ponosni vlasnici ovog traktora:
Sogurnisni ventil?Mala pomoć ako neko zna , imam problem sa 82-kom neće da kipuje pun bunker, diže platformu i pola bunkera a kad je pun bunker na beraču neće da digne.Ako neko ima predlog šta bi moglo da bude, mislio sam da je otišla pumpa pa sam ugradio novu i prepakovao gumice na razvodniku i opet neće. Svaki predlog je dobrodošao
Jesil bar radno odelo dobio?
Jeste bio je ventil u pitanju( neko je to ranije čačkao a toliko dobro je odradio da je podešavao sa čekićem i sekačem onda je jasno kako je ispalo) , pritisak sam merio pre podešavanja bio je 80 bara a sad sam namestio na 140 jer je već počeo da pada mrak pa nisam imao vremena da tražim podatak na koliko se namešta ali sad znam šta je pa mi je lako podesitiSogurnisni ventil?
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Shale što ste se baš odlučili za novog Rusa ,sem cene šta je još prevagnulo?