paorpaor
Član
A kakva teorije, svaka cast. Pa taj tvoj kako proklizava otice do Kine. Sta se desava sa onim tockom sto je u brazdi?
Taj je onda otisao jos dublje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A kakva teorije, svaka cast. Pa taj tvoj kako proklizava otice do Kine. Sta se desava sa onim tockom sto je u brazdi?
Ja koliko znam pojacivac je nesto sasvim drugo i sluzi za (kobojagi) finu regulaciju dibine bez kopirnog tocka ,imam ti na starom rusu iz 84-god. ima neku tubu pored tocka i taj ventil ispod sedista isti kao na novijem.A u ljudi do koje granice preciznosti vi odoste... Kao da ne sme odstupanje u dubini biti vise od 1mm...? A sta cemo ako traktor pocne da proklizava i pored toga sto ima pojacivac i finu hidrauliku? Sto se i desava i na imt-ovim traktorima koji imaju najfiniju hidrauliku! I kako su belarusovi traktori orali od postojanja pa do 1997-1998 god dok nije bio ni izmisljen taj pojacivac i "pokusaj finog hidraulika za oranje"? Sad tu neko pravi neku filozofiju kako je taj pojacivac super resenje i mnogo dobra stvar,a za mene i svakog ko je izbacio to,nije super stvar... 50-60 godina su proizvodjeni bez toga,i orali su bez poblema,cak i evo danas ljudi pokusavaju da vrate na stari sistem hidraulika,jer taj stari sistem je radio i radi besprekorno,a ovaj novi uvek neki problem,ili curi,ili nece da podize,ili popusta,a u 99% slucajeva se sve ovo navedeno desava u isto vreme...!
Ovakvih 3 sam menjao dok jedan nije pokazivao makar pribliznu temperaturu...
@srdjan7
ja sam barem takvih 200 prodao i svaki probao pre prodaje i nijedan nije bio neispravan,al ajd.......
Kolega rešite taj nosač altenatora, remen vam nije u pravcu.
Možeš samo sa ovim će ti isto i dizati i spuštati na koliko podesiš a imaš prigušnice da možeš brzo dizat a polako spušta