Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako sam i mislio da ce izgledati sat..........(originalni),zato ti tako i pokazuje.......
Misliš prednji kraj se oslonio na topling a zadnji na točak.
Pa preporuci mi kakav da kupim a da bude pouzdan,daj neku sliku... Sta znam,trazio sam ruski mehanicki,i samo je ovakav imao,ostali su bili turski i indijski sa raznim cenama od 550 do 1800 din... Mada mi ovaj od 550 ispao najbolji i najtacniji...
Prezadovoljan hidraulikom bez pojacivaca ispod sedista(kako god ga ko zvao)Zahvaljujem kolegama Milanbelarus,Dangrer,Aca itd momci hvala!!!I ko ima muke sa hidraulikom neka uradi ovo neće se pokajati...Hladno toplo ulje istu podiznu moć ima.
ovo je ruski,onaj tvoj sa onom smotanom paljenom zicom od kazaljke je ko zna ciji,ustvari zna se ciji je...........
Ali ovako ti traktor može lakše prošlajfovati jer nema dodatne sile točkovima na zemlju kad taj "bob" (tako kod mene zovu taj regulator ispod sedišta) podiže plug da bi održao radnu dubinu (pošto ispravan plug uvek hoce samo dublje).