grunt
Član
Merio sam pr ulja hidraulike na izvodu kipe,koliko je to validno?Ima 190bara...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Merio sam pr ulja hidraulike na izvodu kipe,koliko je to validno?Ima 190bara...
Dobro je pokusam da ga dignem na 200 ili malo jace tada je sraf skroz zavijen koliko je to zdravo?A pre stelovanja i provere dok je bio pr 190 na pumpi se ne moze drzati ruka koliko je vruca...?Tu se i meri i veoma je validno ako je manometar ok
Dobro je pokusam da ga dignem na 200 ili malo jace tada je sraf skroz zavijen koliko je to zdravo?A pre stelovanja i provere dok je bio pr 190 na pumpi se ne moze drzati ruka koliko je vruca...?
Da toga se i bojim,ostaviću na 190 i to je to prepakovaću na onaj sistem i ende!Ali me muči to što se pumpa greje?
Od 15ak rusa u selu sam svima dohvatao pumpe,jer sam to primetio kod mene na oba rusa,pa mi je bilo cudno, i sve su vruce i tako idu od kad su stigli kod nas u selo,tako da ne opterecuj se sa tim...
Poluga na diferencijalu od ukljucenja kvacila-gledano od nazad traktora sa desne strane gore do poklopca diferencijala...na njoj ima rupa da udje osmica sraf,i takodje imas rupu u odlivku diferencijala...gore na mojoj prvoj slici se vidi malo u gonjem levom uglu.Može li neko bolje objašnjenje koja polugica da se blokira ili ako ima slučajno neka slikica bilo bi mi od pomoći