paorpaor
Član
Trebalo bi da ima na svakom kiosku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je to,.Sve je ispravno samo sto curi i to na srednjem najvise,te gumice me interesuju gde ima kvalitetnih da se kupi
http://poljoinfo.com/showthread.php?8499-Mtz-82-menjacTo je to,.Sve je ispravno samo sto curi i to na srednjem najvise,te gumice me interesuju gde ima kvalitetnih da se kupi
Jel nije moglo da se zatvori(blindira) taj izvod za to tanko crevo?
Meni upušta hidraulik,verovatno je pojačivač u pitanju i kod mene i tebe
Danas sam ugario i kad se ugreje nece da dize **greška ga u njusku tj kad mu nabijem gas dize ....pumpa je nova sta moze biti problem ili da predjem na onaj sistem kao sto je kolega milan uradio?
Ja sam preko 180 i pusta samo da uhvatim vremena i prebacujem na rucno podizanje kao kolega...ako se ne varam i to je bilo fabricko resenje do ovog pojacivaca ako se ne varam?
820 99god...
Da,tako je,samo kod kolege dangera mislim da nije bio u pitanju 1221 vec 820,na kom su majstori iz agropanonke to radili... Mene isto bunilo ono crevce pa rekoh da ga zablindiram,ali danger mi rece da to nije on eksperimentisao vec iz ovlascenog servisa su to tako uradili...Koliko sam shvatio da su ovi iz Agropanonke vrsili te prepravke na 1221?