grunt
Član
Cuo sam da je u Indjiji otvorena prodavnica za Mtz traktore ako je istina jel znas gde je u kojoj ulici?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cuo sam da je u Indjiji otvorena prodavnica za Mtz traktore ako je istina jel znas gde je u kojoj ulici?
mi kod nas to redovno stelujemo zvisnosti sta ce traktor raditi, ako vrti pumpu ili nesto na kardanu u mestu onda se pomalo oduzima do momenta kad mu je taman, posle kad ide u brazdu opet se doda i uvek ima ekonomicnost po ps-uJa vec dugo vremena pricam da se na Rusvaju lako steluje punjenje na licu mesta, samo je potrebno malo sluha.
Jel nije moglo da se zatvori(blindira) taj izvod za to tanko crevo?- - - - - - - - - -
a ovde je bila tanka cev koja je isto isla na hidr pojacivac,sa njenog izlaza sam preveo crevom od goriva protok ulja na mesto gde je bila cev povratnog ulja iz hidro pojacivaca u rezervoar...
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
To je to,.Sve je ispravno samo sto curi i to na srednjem najvise,te gumice me interesuju gde ima kvalitetnih da se kupi