MTZ Belarus

Zna li neko gde moze da se nadje ovakav davac(senzor) brzine kretanja za 1221 trazio sam u panonci i poljomehanici nema.

Ja vec dugo vremena pricam da se na Rusvaju lako steluje punjenje na licu mesta, samo je potrebno malo sluha.
mi kod nas to redovno stelujemo zvisnosti sta ce traktor raditi, ako vrti pumpu ili nesto na kardanu u mestu onda se pomalo oduzima do momenta kad mu je taman, posle kad ide u brazdu opet se doda i uvek ima ekonomicnost po ps-u

- - - - - - - - - -

a ovde je bila tanka cev koja je isto isla na hidr pojacivac,sa njenog izlaza sam preveo crevom od goriva protok ulja na mesto gde je bila cev povratnog ulja iz hidro pojacivaca u rezervoar...
CKXYvxj.jpg

- - - - - - - - - -

WbidNem.jpg

- - - - - - - - - -
Jel nije moglo da se zatvori(blindira) taj izvod za to tanko crevo?

Ako mislis da ces remontovati te ventile unutra i tako resiti problem upustanja, ili slabog odziva na komande, grdno se varas. Tu nema gumica. Sve sto mozes da zamenis su te gumice koje se vide naslici gore i neke dihtunge, ali time neces vratiti u funkciju ta tri klipcica, ventila. Ako si tamo curi ulje i brljavi onda mozes pokusati da zamenis zaptivke i gumice i nista vise od toga.
Ti ventili se ubacuju na sistem toplo-hladno i kad propadnu, propali su. Resenje je samo nov razvodnik.

Nazad
Vrh