nesto2
Član
Ili pukao blok tu gde ulazi stublina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa pogledaj u katalogu imaš na panonkinoj straniJel može neko na MTZ 552, (ako je isto onda može i od MTZ 82) da mi uslika kompletno onaj mehanizam koji blokira hidraulični klip,meni nedostaje tu nekih delova pa da vidim šta mi je tačno potrebno,da kompletiram.Unapred hvala
Jel kontaktirao neko Agropanonku u vezi njihove ponude staro za novo?Ja razmisljam da dajem moj stari mtz uz doplatu za 156ks.
Resio sam pumpu sad reze ko zmaj...
Da, mora biti isljlucivo rus traktor za druge ne menjaju to jedino znam.Jel kontaktirao neko Agropanonku u vezi njihove ponude staro za novo?Ja razmisljam da dajem moj stari mtz uz doplatu za 156ks.
Po savetima strucnjaka preko pp poruka jer slabo ko hoce da da neki odg i ako su pitanja dosta glupa...odgovara se samo na bitna i krucijalna pitanja!Ali nisam ja takav na savet bosiste,i kolega sa foruma, dao sam mu malo goriva na onaj donji sraf na bos pumpi ima ih dva gornji i donji kad se gleda od anlasera,tj igrao sam se malo sa njim i nastelovao to su odvijanja jedna trecina kruga do dve trecine malo po malo.