MTZ Belarus

Sto ga utesismo ovo su neki od mogucih problema nama se mtz 52 isti tako grejao promenili hladnjak,vodenu pumpu,glavu nema sta nismo radili i otac posumnja na stublinu i bio je u pravu na drugom klipu stublina pukla po duzini oko 3-4cm i lepo se videlo kuda je izduvavala i direktno u vodeni prostor isla toplota ali je isto kad i produva na dihtung imao simptome duvao je u vodeni prostor.

Jel može neko na MTZ 552, (ako je isto onda može i od MTZ 82) da mi uslika kompletno onaj mehanizam koji blokira hidraulični klip,meni nedostaje tu nekih delova pa da vidim šta mi je tačno potrebno,da kompletiram.Unapred hvala

E vidis ja imam na 820 tu pumpu koja je remontovana i u perfektnom stanju i ima 2200 obrtaja ali je traktor nekako tromiji lepo on radi pali na prvu ali u radu osetim da je slabiji moram da mu nabijem pun gas kad vucem npr vagon zita uz breg 3 sporom...A pumpa je ustelovana sto se tice paljenja diskutovali smo na forumu o tome.Sta mislite dali bi njegovom original pumpom dobio nesto?Sto se tice punjenja alternatora zamenio sam mesta akumulatorima i sad puni sta je to zasto?

Poslednja izmena:
Jel kontaktirao neko Agropanonku u vezi njihove ponude staro za novo?Ja razmisljam da dajem moj stari mtz uz doplatu za 156ks.

Jel kontaktirao neko Agropanonku u vezi njihove ponude staro za novo?Ja razmisljam da dajem moj stari mtz uz doplatu za 156ks.

Isao danas igrom slucaja po neke delove za rusa, i slucajno se setim i pitam tamo ove u rezervnim delovima. Oni me gledali u belo, nemaju pojma o cemu se jos radi :)
A inace koje uslove nude? Ja sam samo video naslov snimka na netu, ali nisam mogao kasnije da nadjem da pogledam.

Po savetima strucnjaka preko pp poruka jer slabo ko hoce da da neki odg i ako su pitanja dosta glupa...odgovara se samo na bitna i krucijalna pitanja!Ali nisam ja takav na savet bosiste,i kolega sa foruma, dao sam mu malo goriva na onaj donji sraf na bos pumpi ima ih dva gornji i donji kad se gleda od anlasera,tj igrao sam se malo sa njim i nastelovao to su odvijanja jedna trecina kruga do dve trecine malo po malo.

Ne naprotiv bila je veca jer se gusio i nije imao snage,Kad naj bolje vuce i reze bez dima tj pri turazi izbaci i nema vise trunke istog tada je i potrosnja normalna.Cim dimi gubi snagu brljavi slabo vuce tada i viste trosi.

Po savetima strucnjaka preko pp poruka jer slabo ko hoce da da neki odg i ako su pitanja dosta glupa...odgovara se samo na bitna i krucijalna pitanja!Ali nisam ja takav na savet bosiste,i kolega sa foruma, dao sam mu malo goriva na onaj donji sraf na bos pumpi ima ih dva gornji i donji kad se gleda od anlasera,tj igrao sam se malo sa njim i nastelovao to su odvijanja jedna trecina kruga do dve trecine malo po malo.

Ja vec dugo vremena pricam da se na Rusvaju lako steluje punjenje na licu mesta, samo je potrebno malo sluha.

Nazad
Vrh