zrine892
Član
prebacivanje,danas je moderan izraz;konverzija; sa 8o na 1o5 pumpa i dizne 3oo eura u N.S.
majstor je neki Krivokućić
Jel samo pumpa i dizne ?
Šta sa turbinom ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
prebacivanje,danas je moderan izraz;konverzija; sa 8o na 1o5 pumpa i dizne 3oo eura u N.S.
majstor je neki Krivokućić
neko je stavio glavu i pumpu sa 82,pa menjam sve na fabričko stanjeJel samo pumpa i dizne ?
Šta sa turbinom ?
Ove jeseni sam kupovao traktor, nagledao sam se tih ursusa pa i zetora (ipak dosta bolji pogotovo kabina), malo sam proputovao po HR i pogledao dosta tih zts zetora i ursusa(tvornica martin radila motore u slovackoj za njih) , pa sam ipak na kraju uzeo mtz 1221 ,nisi najbolje obavijesten ovaj od 4 brine mjenjac nije ni malo jeftin za opravak. A kako sam se nagledao takvih krsina od ursusa i to tih 97- 98 koji nisu ni blizu dosli tih tvojih magicnih 10000rh. Ti motori hoce da pale i mrtvi , to nije nikakva ocijena stanja traktora , nisi imao prilike vidjeti unutra na sta lice. A i opravka motora da napravis kako treba nije jeftina.
Jos da dodam svi se ponasaju kao da taj traktor ima 160ks pa vecina je bila sahranjena zbog toga to je ipak "mekan" traktor i ne te snage i ako se ponasa sa njime tako moze vjerojatno dosta da radi.
Kako punite i čime ulje 90-ku u prednji most ,čizme reduktore,srednje kućište prednje vuče...Koristio sam prazan silikon pa ga napunim uljem a danas sam uzeo malu mazalicu sa krivom cevkom pa ću s njom.
Danas sam ravnao neka losa oranja spremacem ukljucenom prednjom vucom i primetio sam da mi prednji tockovi malo podrhtavaju, oseti se na volanu, kao da hoce da uhvate pa uzube pa preskoce,jedva se primeti golim okom.. Kada iskljucim sve ok.. Da li je neko imao slicna iskustva... U pitanju je mtz 82