stevanovic019
Član
Rasklopio sam auspuh na Husqvarna 350 i naravno - otpale ove zavojnice koje idu kod reparacije navoja i stradali navoji na jednom od šrafova:
To im se desilo i početkom godine, pa su stavili nove, a sada nisu izdržale ni jedan dan.
Očigledno ta tehnika ne funkcioniše..
.. i sada gledam kako da napravim.
Jedna od ideja je da uzmem duže šrafove i ako uspem, ubacim maticu sa druge strane, jer navoji nisu slepi, tj može se od pozadi prići.
Nego.. sve mi to deluje nesigurno i klimavo.
Da ne otpadnu matice i naprave neku štetu, ako odu negde gde ne treba.
Drugo je da vidim, možda može i možda ima ko da zavari rupe na stublini, pa da se urežu novi navoji.
I treće - da vidim u servisu da li imaju neku ideju.
Ili nova stublina.
Bilo kako bilo, ovaj model je imao taj problem, a sada je još i veći.
Gledam na netu šta i kako su drugi radili. A možda i vi imate predloge ili rešenja.
Inače, rastavio sam i AGM malo. Da pritegnem šrafove i sl. Nov je i trebalo bi posle malo rada.
Kada skidao svećicu, da vidim šta govori, kako motor radi - raspala se lula kabla.
To mi se nikada nije desilo do sada.
Ok, sklopio sam i radi. A svećica - mat crna.
Biće da ima previše goriva.
Zato tako nekako grubo i radi, pretpostavljam.
Ostaje karburator da probam štelovati H diznu.. nego, to ostavio za kasnije.
Husqvarna me sada više muči.

To im se desilo i početkom godine, pa su stavili nove, a sada nisu izdržale ni jedan dan.
Očigledno ta tehnika ne funkcioniše..
.. i sada gledam kako da napravim.
Jedna od ideja je da uzmem duže šrafove i ako uspem, ubacim maticu sa druge strane, jer navoji nisu slepi, tj može se od pozadi prići.
Nego.. sve mi to deluje nesigurno i klimavo.
Da ne otpadnu matice i naprave neku štetu, ako odu negde gde ne treba.
Drugo je da vidim, možda može i možda ima ko da zavari rupe na stublini, pa da se urežu novi navoji.
I treće - da vidim u servisu da li imaju neku ideju.
Ili nova stublina.
Bilo kako bilo, ovaj model je imao taj problem, a sada je još i veći.
Gledam na netu šta i kako su drugi radili. A možda i vi imate predloge ili rešenja.
Inače, rastavio sam i AGM malo. Da pritegnem šrafove i sl. Nov je i trebalo bi posle malo rada.
Kada skidao svećicu, da vidim šta govori, kako motor radi - raspala se lula kabla.
To mi se nikada nije desilo do sada.
Ok, sklopio sam i radi. A svećica - mat crna.
Biće da ima previše goriva.
Zato tako nekako grubo i radi, pretpostavljam.
Ostaje karburator da probam štelovati H diznu.. nego, to ostavio za kasnije.
Husqvarna me sada više muči.
Poslednja izmena: