Motorne testere

Da...
Uporedjivao sam, IDENTIČNI SU....
Ugradio sam dosta i jednih i drugih, šta ko nabavi-kupi, niko se nije žalio do sada...
I drugih stvari, tipa , membrane, filteri, dihtunzi, čak i semerinzi, krimer creva...
Nisam jedino ležajeve, to isključivo kupujem ovde, u kvalitetu...
Ni radilice, ni cilindre, zamenske DA, ali ponavljam, gledam da to ipak bude "neki" kvalitet........
Originalni karburator za Stihl 170-180 i zamenski PRC su isti, ALI samo na oko i prvi pogled, čak ni masa im nije ista, PRC je osetno lakši...
U radu, nema razlike, čini mi se, čak kao da PRC ima nešto brži odziv na "gasiranje", i rekao bih, motorka je nešto "živahnija" u radu....
Subjektivni osećaj....

Poslednja izmena:
Искрено не могу да предвиђам кварове, кад се нешто поквари платим шта кошта, мењам и терам. Не чека ми се пар недеља за доставу. Из личног примера, уместо да купим оригинал цилиндар за мотокултиватор и одмах уградим, однесем да се убаци нова хилзна. То је било у априлу...

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Imam gotovo sve delove na lageru za Stihl 170-180...
Kao i za Vilager trimer 1250s...
Posedujem ih i radim s njima, i u mom okruženju, to su najzastupljeniji primerci svojih vrsta, da se tako izrazim...
Ovih dana čekam da mi stignu filter goriva sa pripadajućim crevima i duhtunzi karburatora i filtera za vazduh za trimer...

Stihl je napravio podjelu na sumarske i farmerske
sumarski modeli su 26x,36x,46x itd. , trebalo bi da budu bolje jer su predvidjene za profesionalni rad a i cijenovno su skuplje od "farmerskih".

Имаш и трећу групу, мале тестере са црном ручком које су декларисане као хоби алатке.
Није 100% тачна подјела (има пар изузетака), али је углавном код професионалних бијела ручка, а код фармерских наранџаста.

Имаш и трећу групу, мале тестере са црном ручком које су декларисане као хоби алатке.
Није 100% тачна подјела (има пар изузетака), али је углавном код професионалних бијела ручка, а код фармерских наранџаста.
Promene u tom smislu podela su se desile pre par godina kada su izbacili serije sa brojen 1 na kraju oznake (261, 271, 291, 361, 461, 661).Pa su tako farmerske narandžaste ručke od 230, 250, 290, 310, 390 postale crno-bele sa oznakama 231, 251, 291, 311, 391.
Takođe, iz farmerske grupe "narandžastih" izbačena je 210, pa je tako postala hobi mašina 211 sa crnom ručkom.
MS 361 postoji sa štelujućim karbom, tj. ja nisam sreo autotune varijantu, što ne znači da ne postoji.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh