Motorne testere

Da...
Uporedjivao sam, IDENTIČNI SU....
Ugradio sam dosta i jednih i drugih, šta ko nabavi-kupi, niko se nije žalio do sada...
I drugih stvari, tipa , membrane, filteri, dihtunzi, čak i semerinzi, krimer creva...
Nisam jedino ležajeve, to isključivo kupujem ovde, u kvalitetu...
Ni radilice, ni cilindre, zamenske DA, ali ponavljam, gledam da to ipak bude "neki" kvalitet........
Originalni karburator za Stihl 170-180 i zamenski PRC su isti, ALI samo na oko i prvi pogled, čak ni masa im nije ista, PRC je osetno lakši...
U radu, nema razlike, čini mi se, čak kao da PRC ima nešto brži odziv na "gasiranje", i rekao bih, motorka je nešto "živahnija" u radu....
Subjektivni osećaj....

Poslednja izmena:
Искрено не могу да предвиђам кварове, кад се нешто поквари платим шта кошта, мењам и терам. Не чека ми се пар недеља за доставу. Из личног примера, уместо да купим оригинал цилиндар за мотокултиватор и одмах уградим, однесем да се убаци нова хилзна. То је било у априлу...

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Imam gotovo sve delove na lageru za Stihl 170-180...
Kao i za Vilager trimer 1250s...
Posedujem ih i radim s njima, i u mom okruženju, to su najzastupljeniji primerci svojih vrsta, da se tako izrazim...
Ovih dana čekam da mi stignu filter goriva sa pripadajućim crevima i duhtunzi karburatora i filtera za vazduh za trimer...

Stihl je napravio podjelu na sumarske i farmerske
sumarski modeli su 26x,36x,46x itd. , trebalo bi da budu bolje jer su predvidjene za profesionalni rad a i cijenovno su skuplje od "farmerskih".

Имаш и трећу групу, мале тестере са црном ручком које су декларисане као хоби алатке.
Није 100% тачна подјела (има пар изузетака), али је углавном код професионалних бијела ручка, а код фармерских наранџаста.

Nazad
Vrh