Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja ne vidim bitnu razliku osim u boji,sta je fazon?
Oca od ovog malog treba dobro izbatinati.Zar je moguce da tako nevode brigu o deci,nemogu da verujem.
Nevidim ni ja nikakvu razliku u ove dve testere. Boja ok, ali je gornja skinuta sa sajta a ova donja slikana privatno. Cekamo mbranko-a da nam izlozi razliku?
Ja bih zamolio nekoga da skicira jarac kako bih mogao da ga napravim, imam neku viziju ali opet zelim ,da cujem iskusnije ,da mogu seci, recimo kubik iz dva, puta ili tri puta,da nemoram stavljati drvo po drvo.
i koliko da zatezujem lanac recimo kada ga zategnem, koliko milimetara treba da ima odstupa od maca.
i jos jedno pitanje da li da ostrim lanac rucno ,ili da kupim onu masinu ,ovo pitam zato sto sam nacuo da masina jako skida,materijal,pa recimo umesto 15 ostrenja bude recimo 3 i moras uzeti nov lanac unapred zahvaljujem
To su sve bile krune, koje je trebalo seći uzduž na četiri pet komada.... Nije bilo toliko muka seći, već mi se nekako brzo tupio lanac...Ista je kao i moja,cale ju je merio pre koju godinu i ima oko 11 kg,prilicno teska i stvarno treba jak covek,pogotovo za horizontalna secenja-obaranja.
Jako je nezgoda sto su sve veze krute,ali zato sa dobrim lancem i macem guta sve pred sobom.
@mityoo
Ako si muke imao sa topolom,tek bi muke imao sa bagremom.