Motorne testere

Prvi put ga popravljam a popravio sam ga tek posle više otvaranja i probanja.
Da li si proverio da li tvoja igla dobro zatvara? Može ustima da se testira. :)
Igla dobro zatvara ,problem je bio u klackalici koja je držala iglu stalno gore.Moja klackalica se polomila dok sam pokušao da je montiram pa sam "pozajmio" od komšije.

Oko motorki ne znam skoro pa ništa .
Muči me podmazivanje lanca.Pumpa radi ,reaguje na štelovanje izbačenog ulja .Stavio sam nov mač i lanac .Kada radi ulje se vidi po betonu gde je pravac mača ali poklopac koji zatvara pogon je baš isprskan od ulja i sliva se ispod testere.Prvo sam mislio da rupe od dovoda ulja i mača ne naležu ali onda bi se samo dole slivalo a ne bi bila nauljena cela površina.

Koliko si dosada potrošio vremena na novu igračku za trošenje vremena? :osmeh:
Možda bolje da si pecao..
Nije da kritikujem samo tebe, isto se odnosi i na mene.
A sada ozbiljno: proveri gumicu u kućištu pumpe, najverovatnije je oštećena pa pusta u onom delu do puža.

Kad pomenu vreme...
Cesto dodjem u situaciju da me ljudi pitaju "kako ti oko toga sve znas" (mnogo toga i zaboravim ili ne udje u vugla)...
Sramota me da kazem koliko sam vremena izgubio zezajuci se sa tim da bi skapirao kako sta funkcionise...
Bude mi krivo nekad jer znam da sam mogao to vreme daleko kvalitetnije iskoristiti ali jbg.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Pa ne bih ja to nazvao gubljenje vremena. Ja u tome uživam i opušta me (kao nekog pecanje , koje mene smara i nervira :)). Naravno da 90% posto stvari koje sam tako naučio nikada neću unovčiti, a pitanje da li će mi trebati. Ali kažem, nije sve u parama. Da ga nisam na to trošio verovatno bih pio pivo pred radnjom. Teško da bih mnogo kvalitetnije utrošio vreme. :)

Кад могу са дебелим прстима да наштелујем платине на апенцу могу све😄😄😄
Kako ih šteluješ? Ja uvek od prilike. Sa pravilnim zazorom nema šanse. Uvek se pomeri.
Aj štelovanje nego muka kad ih treba zameniti. Pa naj mali šrafić, pa se 5 puta opruga otkači... :ROFLMAO:

Koliko si dosada potrošio vremena na novu igračku za trošenje vremena? :osmeh:
Možda bolje da si pecao..
Nije da kritikujem samo tebe, isto se odnosi i na mene.
A sada ozbiljno: proveri gumicu u kućištu pumpe, najverovatnije je oštećena pa pusta u onom delu do puža.
Nisam se mnogo igrao,sa testerom .Jedino oko karburatora.
Fein je već nešto drugo ali ni njega nema po pijacama kao što ga je bilo do sada.
Kada nema mač i lanac ulje polako izlazi na rupu koja je za to predviđena.Pumpa sam skidao zbog gume koja zatvara telo pumpe (nije je bilo).

pick a number 1 or 2

Kod većine novih. Nije problem osovina već ta opruga spada sa nje kada odvrneš šraf gde treba žica da dođe.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh