markojx
Član
Jebes ga 28000 din Nova stil 180 i miran imas garanciju par godina za 4000 din od 200 e, ako ne nadjes neku babu da je sekla grancice za teglu da pretisne krastavac gledaj novu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni treba nesto za stepen jace od ms189 i dosta slabije i lakse od ms290 koja me ubi juce i od jutros.
Marko , jel ta ptica kubicira drva , il se lagano udaljava kad je vidjela ko radi ?Ovih dana je moj Kragujevac pogodilo nevreme, kao i ostatak Srbije.
U petak sam se vratio sa mora, i onako nikakav i umoran, videh apel da su potrebni volonteri za uklanjanje stabala oborenih vetrom, u eko parku Ilina Voda, a to je zapravo mini zooloski vrt.
Istog dana kada sam stigao sa mora, spremio svu opremu i obe testere i vec u subotu ujutru otisao da pomognem. Tamo su u 95% bili volonteri koji nikada u ruke testeru nisu uzeli, a sa testerom se javio samo jedan stariji gospodin sa uzasno tupim lancem, pa je muka pala na mene.
Pevale su testere ceo dan. Umoran sam kao pas ali mi je i srce puno. Svako kada da svoj mali doprinos, na vagi je to puno.
Evo par fotki sa facebooka koje sam sada video. Ovaj jasen je bio lep poduhvat, pogotovo kada je bila bezbednost mene a pogotovo ostalih volontera.
Bolje da si odmarao, nego što si lošem čoveku pomagao Tu u okolini ih ima bar 5-6 koje ja znam, a da rade šumu ali ih nešto briga da pomognuOvih dana je moj Kragujevac pogodilo nevreme, kao i ostatak Srbije.
U petak sam se vratio sa mora, i onako nikakav i umoran, videh apel da su potrebni volonteri za uklanjanje stabala oborenih vetrom, u eko parku Ilina Voda, a to je zapravo mini zooloski vrt.
Istog dana kada sam stigao sa mora, spremio svu opremu i obe testere i vec u subotu ujutru otisao da pomognem. Tamo su u 95% bili volonteri koji nikada u ruke testeru nisu uzeli, a sa testerom se javio samo jedan stariji gospodin sa uzasno tupim lancem, pa je muka pala na mene.
Pevale su testere ceo dan. Umoran sam kao pas ali mi je i srce puno. Svako kada da svoj mali doprinos, na vagi je to puno.
Evo par fotki sa facebooka koje sam sada video. Ovaj jasen je bio lep poduhvat, pogotovo kada je bila bezbednost mene a pogotovo ostalih volontera.
Prodao bih ja moju MS180. Ispravna.Polovna naravno, za 200 eur ne znam da li može MS 180 da se nađe.