Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
https://www.kosian-forsttechnik.de/...--Waldarbeiterhose--Motorsaegenhose-1892.htmlA jesu li i ove po istoj cijeni?
[/URL]
Imam husq 562xp ono autotune 6,7 god. Imo sam prigovor da je jedina mana da tesko pali vruca ili poluvruca . Povlacim to.
ProblEm je bio tipican balkanski . Ubi nas promaja i ne citamo uputstva.
Cak je fino nacrtano grafika pored rucke kako se pali simbolima .
Tek kasnije primijetim drugi red slicica da ima prva slicica ,nevidi se dobro , pogledam detaljno , 2 male crvene talasaste linije , znaci kad je vruce , jelte .
Sauh gore , sauh dole , ....
Pomisli , kakve veze?
Tek kad sam uradio tako skontam da sauh gore pa dole dugme daje gas za palenje .
Sve fino predvidjeli i nacrtali , al treba citati.
e vidis ja ne palim moju tako a imam husqvarnu 550xpgImam husq 562xp ono autotune 6,7 god. Imo sam prigovor da je jedina mana da tesko pali vruca ili poluvruca . Povlacim to.
ProblEm je bio tipican balkanski . Ubi nas promaja i ne citamo uputstva.
Cak je fino nacrtano grafika pored rucke kako se pali simbolima .
Tek kasnije primijetim drugi red slicica da ima prva slicica ,nevidi se dobro , pogledam detaljno , 2 male crvene talasaste linije , znaci kad je vruce , jelte .
Sauh gore , sauh dole , ....
Pomisli , kakve veze?
Tek kad sam uradio tako skontam da sauh gore pa dole dugme daje gas za palenje .
Sve fino predvidjeli i nacrtali , al treba citati.
Тако би требало да јесте. 60дин по зубу