Sapatnik
Član
Декс, нова. Сервис који је пре држао стилов програм прешао је на хускварну. Од секире па на даље може се све купити. Није велика ни јака али за моје потребе сасвим довољна.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tu ti je oko 250 evra.hvala druze na savetima
koja je neka realna cena za te testere
a koliko bi ja mogao da dobije,m za moju stil 026 prosle godine zamenjeno kuciste ,semerinzi,lezajevi i karburator posle toga isekla mozda 5 kubika drva
Ko je napravio slike, jesi siguran da je tvoj karb slikan?Stigla 230ka iz servisa. Garanciju naravno nisu priznali, kažu moja greška.
Kvar:
Pojeden karburator iznutra, kažu sipao sam neku opasnu hemiju umesto benzina.
A tog dana testera je u radu počela da guši, ugasila se i više nije mogla da se upali. Benzin isti taj, iz istog kanistera je zatim sipan u drugu testeru sa kojom sam radio naredna 2 dana. Benzin je potrošen a ona druga testera radi najnormalnije i dalje. Dok je kod ove stilovke 230(nove) morao nov karburator da se montira.
Ima neko neku predstavu šta se tu moglo desiti?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
To verovatno može kod nekih manjih majstora. Pošto je ovo veliki ovlašćeni stihl servis a ujedno i prodavnica pristup imaš samo do pulta sa kasom. Ostaviš testeru i opis kvara, dobiješ revers i to je to. Posle te oni zovu kad usranove kvar. Na tebi je hoćeš ili nećeš popravku ako ne podleže garanciji, kao recimo ovaj moj slučaj....sledeci put kad nosis nesto na popravku-a to mislim na bilo sta bukvalno mikser ili fen za kosu da nosis,ispred tebe neka se rastavi
ovo su te odradili nabrzinu da platis nov karburator verovatno