Drugari, moram da vam prenesem iskustvo jednog drugara sa novom testerom ms 310 a eventualno i neki savet sta raditi, mozda jos neko dodje u slicnu situaciju...
Kupljena kod ovlascenog prodavca racun, garancija, sve, do duse na rate.
Prvi put upaljena i ostavljena da potrosi jedan rezervoar na prazno ali posle petnaestak min pocela da menja obrtaje, on je naravno zgrabi i odnese odmah u radnju gde je kupio.
Posle nekog vremena zvali iz servisa i traze 5000din za drugi karb jer navodno nije napravio dobru mesavinu pa je karb sradao.
Pretio im, sta sve nije, ne vredi.
E sad, sta mislite, da li bi valjalo koga hvatati za gusu ili sta raditi, ja mislim da hoce da ga ohlade za 5 crvenih..?
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Kupljena kod ovlascenog prodavca racun, garancija, sve, do duse na rate.
Prvi put upaljena i ostavljena da potrosi jedan rezervoar na prazno ali posle petnaestak min pocela da menja obrtaje, on je naravno zgrabi i odnese odmah u radnju gde je kupio.
Posle nekog vremena zvali iz servisa i traze 5000din za drugi karb jer navodno nije napravio dobru mesavinu pa je karb sradao.
Pretio im, sta sve nije, ne vredi.
E sad, sta mislite, da li bi valjalo koga hvatati za gusu ili sta raditi, ja mislim da hoce da ga ohlade za 5 crvenih..?
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока