Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
H61 kod nas preko 20god i bice dok bude rezervnih delova a jos uvek ima neverovatnu kompresiju.Ja imam 2 husqvarne koje imaju po preko 10 godina, i koje su dosta radile za to vreme. Treća je prodata (h359) kada je štilovka kupljena. Testere rade isto kao onog dana kada su kupljene, bez ikakve zajebancije svih ovih godina samo osnovno održavanje. Ovu sam kupio da imam malu testeru kada se kreše neko granje i slično. Jako sam se dvoumio između husqvarne i štilovke pri kupovini, i očigledno sam pogrešio.....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Sintetika je XpOko tog ulja i meni nije najjasnije.
Kad sam kupio u radnji h445, preporucili su mi Husqvarna HP ulje zbog garancije na uredjaj, tu uslovljavaju.
Pomenuli su da je neka sintetika ma da na boci nigde ne vidim da pise da je sinteticko ulje.
To ulje kosta oko 1300rs 1l.
Na netu kasnije vidim jako slicna boca, pise isto HP i naglaseno je, sintetika, biorazgradivo...
1l je oko 3300rsd.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Si kod Bace biobio juce do pozarevca za ulje i za lancol,cena za 365 na akciji je ista kao i kad sam je ja uzimao pre 4 godine
U ulici Boze Dimitrijevica ali ne znam kako bese broj,do njih je i stilova prodavnica,ne znam kako se zove covek,kod njih sam presao kad se zatvorio Maslacak kod nas u smederevuSi kod Bace bio
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока