Motorne testere

Cilindar i klip slaba tačka radi sistema ispiranja čistim vazduhom a ne mešavinom kao na klasičnim testerama.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Svi kazu da je 361 vrhunski odradjen uredjaj, nisam je nikad probao ali verujem da je tako.
Kolega,ako mora testera od 4kw, ja bih razmislio o dobro poznatoj h372, od Stihla ne znam koja bi jos bila u tom rangu.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Radio sam sa 361 jedan dan i jako mi se dopala motorka. U usporedbi sa mojom starom 038, ova je malo brža i lakša nešto...

046(ms460) je najbolje 'pogođena' testera u toj klasi odnosa težine i snage.
Ali je retko ko koristi, najviše radi jako visoke cene.

Da li je neko koristio ovo ulje za lanac, prvi put čujem za ovog proizvođača iz Krupnja ...Do sad sam koristio Modričin Testerol 100, trenutno ga kod mene nema

Lancol-iz-Krupnja.jpg

Cudno, kod nas se proizvodi a nema u lokalnim trgovinama.
I mi kupujemo neka leva ulja za lanac jer ne mozes uzeti ono sto nema.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Čuj proizvodi,ako imaš sreće negde našli dobar rabat pa pretaču.A ima i oni negde u nekom magacinu istekao rok pa ispod cene i pretači :)

Ja nabavljam na Vašaru u Rumi, SAE30, za podmazivanje lanca, 2l - 350 dinara, do skoro bilo 300..Inflacija i na Pijac....😂
Koristim i druga ulja, kad tako, dobijem...😀

I ja sam tako izbegavao jedino flaše od Coca Cole nije zdrava,al zato Minakva samo klizi :D

Da bar hoće pošteno da napišu puni i pakuje,a ne kad vidiš ime firme pomisliš rafinerija :D

Nazad
Vrh