mirosti
Član
Ja bih, ako mora Husqa, uzeo 555..
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne Orah je u pitanju....Svaka cast za ovaj posao, rekao bih da je lipa u pitanju...
Meni bi verovatno bilo zao da je mucim u tolikom drvetu pa ili ne bih sekao ili bih uzeo vecu testeru za taj posao.
Zbog toga i imam dve razlicite kategorije, naravno uvek se manja vise koristi.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Dok smo aktivno radili sumu imali smo 4 testere,onda sam sve rasprodao i ostavio samo 180ku.Ove godine opet u sumu i 180ki dusi vadio i završila junački posao.A cena ove godine za 4m kupiš novu Ide dosta sporije ali se sve završilo i ove istorijske sezone otplatila sebe 20 putaSvaka cast za ovaj posao, rekao bih da je lipa u pitanju...
Meni bi verovatno bilo zao da je mucim u tolikom drvetu pa ili ne bih sekao ili bih uzeo vecu testeru za taj posao.
Zbog toga i imam dve razlicite kategorije, naravno uvek se manja vise koristi.
Razmisli o 562 modelu recimo, po snazi su tu negde, sad sam bas gledao, oko 4 crvene je skuplja a mislim da je dosta udobnija za rad od starog modela 365...sta uzeti h365 ili h372?
Komisiji sam doneo Dolmar neki matori 40€ bio,nema sta joj ne radi i ne zali se.Ko radi sumu sad je vreme za zamenu ili kupovinu testera, za par metara se moze uzeti odlicna masina
I meni je husqa iz te neke srednje klase brutalna ma da bih rado pazario 572 samo da je malo povoljnija
Šta te konkretno zanima?Jel ima neko od kolega na forumu da koristi testeru sa autotune, da da neki širi info kako to radi i da li je zadovoljan...?
Odličan.Konkretno ovo što sam napisao. Da li je autotune, iz ugla korisnika, dobar ili ne?
Da li korisnik ima mogućnosti/potrebe za dodatnim podešavanjem ili je to moguće samo u servisu?
Da li često brlja ili radi kako treba ?.....
Kako se radi to resetovanje?Odličan.
Nema,imaš samo mogucnost da je resetujes sam.
Radi odlično za sada.
Kako se radi to resetovanje?