Motorne testere

Treba mi šablon za oštrenje lanca, u pitanju je Stihl ms 290, 3/8" korak lanca? Neki koji će poslužiti svrsi...

Послато са DN2103 помоћу Тапатока

N.A, Nemoj misliti da ti rusim sneska.
Nisam radio sa njom ali sumnjam da ima bas 2kw jer to je cist kinez, ma da moram priznati deluje malo kvalitetnije.
Opet sa druge strane nije lose jer je garancija valjda na nju 3 god.
Za neku Villager te snage vec treba vise novca izdvojiti.
Villager je postao popularan brend jer je na vrhu tih kineza, da kazem najbolji u klasi ali opet kinez i nista posebno.
Husqvarna je imala neke modele na akciji, ne znam da li traje jos uvek.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ja nisam smeo ovu parkside ni prosli put, ni sada da pazarim. Nekako se bojim da ako nesto zapne, ona kada crkne samo nazad po pare. To je najbolja stvar kod lidla.
Rešio sam polovnu.

U februaru sam kupio stihl na kojem piše "made in china by stihl". Nova testera plaćena oko 60 crvenih. U šumatrejdu kod autobuske stanice.
Pisao sam o tome ovde.
BEZ USTRUČAVANJA bih sada kupio husqvarnu da ponovo kupujem!

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Šta je razlog tolikog razočarenja?

Stihl MS 180 najveće smeće koje sam ikad vidio za 200 eura, čak i nešto više. Samo za voćke obrezivati...

Šta je razlog tolikog razočarenja?
Testera kao testera za sada radi ok. Postavljao sam slike recimo one plastične ručke kako izgleda posle mesec dana korišćenja, naspram 10 god stare na husqvarni. Materijal loš, mislim da to kod husqvarne nema.
Ona je još uvek made in Sweden.
Ima turskih kopija ali se tako i prodaju po oglasima i buvljacima. Nemožeš tako nešto kupiti u ovlašćenom servisu, samo original švedska.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Stihl MS 180 najveće smeće koje sam ikad vidio za 200 eura, čak i nešto više. Samo za voćke obrezivati...
Tonči veruj da nije smeće!
Moraš je samo pravilno koristiti za namenu koju je predviđena. Ako si planirao sa njom da sečeš debela drva od pola metra prečnika, ona jednostavno nije napravljena za to.
Ali za pripremu drva do 20-30cm prečnika, sređivanje međa, čišćenje voćnjaka, radove na građevini, je zaista perfektna.
Da opet ponovim, radi se isključivo sa oštrim lancom. Mnogi istupe lanac, pa onda kada neće slatko da reže, oni je navale kako bi ipak odradili posao, pa testera počne da cvili i muči se. Posle se žale kako je loša testera.

Ma nije baš toliko loša istina koliko se meni zamjerila, u pravu ste, ona ima svoju namjenu i slažem se sa time da mnogi istupe lanac, a ne kuže da su istupili, uglavnom ja je na polici izbjegavam...

Kupiš profesionalnu i znaš da imaš kad ti zatreba.
Moja 572 človi od proleća ali kad zatreba stisnem pumpicu par puta i pali.

Nazad
Vrh