milovan vrsac
Član
Ovo je majstor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nek je sa srećom... novo je novo...Hvala kolega.
Na deklaraciji stoji da je zemlja uvoza i zemlja proizvodnje Italija. Valjda ne lažu, ipak to ide preko carine.
od 2005 -te godine imam Oleo mac 941 motornu testeru. Placena je dosta jos u ono vreme. Dobro me sluzi i dan danas. Videvsi ovakve modele sa markom oleo mac raspitivao sam se kod servisera koji mi je prodao ovu moju i koji ih prodaje o cemu se radi. Ove testere su upola jeftinije od Oleo mac testera koje su do poslednjeg srafa pravljene i sklapane u Italiji. Skontali su da im je bolje kupiti gotove motore (zaboravih marku) , koji se prema recima servisera, ugradjuju i u mnoge zvucnije make nego sami proizvoditi svoje. jedino je dizajn (plastika) italijanska...Daleko od toga da su ovo lose testere, sta vise!Ja se malo ponovio : kupio novu Oleo-Mac gs37 , 2,4hp za 24000 iliti 1hp=10.000 din
Odradila 3 rezervoara u leru i sada na četvrtom pomalo seckam tanja drva.
U odnosu na ms180 u mom slučaju je presudilo : 0,4 hp više, žičani amortizeri, uljna pumpa koja radi samo kada se lanac okreće,
proizvodi se u Italiji, karburator Walbro umesto Zama....
Dal sam pogodio ili pogrešio vreme će pokazati.
Svaka čast za stihl, al nije sve do testere.. Ima nešto i do drvoseče.. Meni džaba ovakve testere da mi daš, verovatno bi drvo palo kontra...