markokg1982
Član
Sekao sam ceo dan jednu medju iismoristio priliku da probam ovog kineza.... Koristio sam nju i ms 180... ova kineska testera je u odnosu na ms180 jedno tesko sranje.28 zuba koraka 325 je 35cm .... sklopio sam i ja sebi jednu kikiriki testeru....tj dobio sam od lika koji ju je kupio novi...neko ga ubedio da to vredi 12000din....uglavnom potrosio je rezervar goriva i radilica se iskrivila kao kifla.... poklonio mi ju je.....sredio sam je.... stavio 28 zuba 325 i otvorio je na 12500obrtaja.... razbija kako radi....dokle ce pojma nemam..kad crkne menjam deo i teram dalje...
one su fabricki isle sa 32/36/38 zuba...sa 32 aj boze pomoze ali 36 i 38 nikako
Po nekom njihovom(kineskom) katalogu...sa 43klipom 2.4 konja...sa 45 klipom 3 konja.. ima i varijanta sa 3.3 konja
Kolika je realna snaga pojma nemam nisam obracao paznju...ova moja kikiriki sece samo vrbu i topolu....sa kaljcima skinutim 0.8 i tera bez gusenja cak i pun mac kad ima ne posustaje
Imam seci neku povecu bukvu pa mogu napraviti uporedni test...kikiriki vs stihl... ili ako bude neka manja husqvarna
Juce sam 90% radio sam 180 i tih 10% sa kinezom. Ne moze kinez da joj pridje po bilo cemu. Bas po bilo cemu.
Jako los odziv na gas ima u startu, dobija punu snagu tek kada 2-3-4 sekunde drzis pun gas i trazi da je stalno u turazi, ulje prosipa na lanac mnogo, snaga je u startu mnogo losija od 180 a malo kasnije je tek nesto malo jaca mozda. Znaci ima nekih maksimalnih 2,5hp u punom gasu.
Merio sam ih na vagi. Ms 180 sa svojom reznom garniturom ima 4,5kg a ovaj kinez tacno 6,5kg.
Znaci sve ocene idu ka ms180
Napravio sam jedan mali klip cisto kako sece kinez i to na snimku deluje i ok ali sam ganeralno nezadovoljan.