Ma da naravno shvatio ja da je to kinez....
Sto @dejan 351 kaze cesce je odmaraj da bi joj produzio vek i trajanje.....
Sto @dejan 351 kaze cesce je odmaraj da bi joj produzio vek i trajanje.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma nije problem dali je 50 ili 30 ili 80e, konkretno ja lično godišnje isečem 1 metar drva za pušnicu... oborim par starih šljiva i bagrema i spremim za pečenje rakije... e sad zadnjh 10-15 godina promenuo sam tri kineza, čovek bi reko za moje potreba dovoljna je testera i od 20tak evra ali... taman kad mi zatreba testera ona neće da upali, pa kurblaj, šrafi, čisti svećicu... e onda nekako upali ali guši na punom gasu... pa ako slučajno ugasim sve iz početka... muka jbte... odneseš kod majstora neće ni da pogleda uz komentar "baci kineza"... i tako izgubiš makar pola dana da bi oborio i iseko jednu šljivu... onda sam pre godinu-dve kupio stil 180 i preporodio se, znam kad mi zatreba testera makar na 10 min da će da upali i odradi posao...Ne znam koliko je platio ali vidim da ih ima za 50 e da se kupe pod raznim imenima pa da sa njom iseces I 20m drva I skreses neku granu oko kuce isplati se
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Moj drug je kupio za 80e polovnu 180 i za sada bez problemaJBG-A, da si dodao još mal(k)o novaca, konkretno 3 crvene, mogao si da kupiš, doduše polovnu, ALI sigurno mnogo kvalitetniju testeru, "zvučnog", ali proverenog "brand"-a...
Stihl ms180, odlična, polovna, mala i zgodna, ako se potrudiš da ispratiš oglase, nađe se za 100 eura...
Verujem, mnogo kvalitetniji izbor od bilo kog "prc NO NAME kineza"...
Opet, neki će reći, novo je novo, ali kinez je kinez, a Štihl je Švabo (bez obzira što je I ON "naturalizovani" kinez)...