MONTOYA
Član
Potreban profi brojac, onaj sto kad ga primaknes svecici ili kablu ocita obrtajeImas na kupujem prodajem .. biraj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Potreban profi brojac, onaj sto kad ga primaknes svecici ili kablu ocita obrtajeImas na kupujem prodajem .. biraj
Kupio sam Villager vgs 30 motornu testeru. Radi ok, nisam je nesto forsirao posto je tek razradjujem, manje vise je radila na ler jedan rezervoar. Kad sam je ostavio preko noci ujutru sam ispod nje primetio malu baricu cistog ulja za podmazivanje lanca. A ulje curi kod nekog srafa sa sundjerom odozdo. Da li je to normalno?
Ma to je klasika, uljna pumpa baca malo vise ulja i onda kad si ugasio testere ono sto je bilo na macu, lancu i na dekliju se slilo putem gravitacije na zemlju naravnoMislim da nije normalno da curi ulje. Odnesi je tamo gde si je kupio i reklamiraj ako imaš garanciju.
Kod mene od prvog dana tu uvek curi i menjao sam i pumpicu i nigde nevidim gde to jednostavno curi. Moras jednostavno po zavrsetku da ispraznis rezervoar ulja i mislim da druge nema. Drzim je u njenom koferu i uvek je dno sutradan puno uljaKupio sam Villager vgs 30 motornu testeru. Radi ok, nisam je nesto forsirao posto je tek razradjujem, manje vise je radila na ler jedan rezervoar. Kad sam je ostavio preko noci ujutru sam ispod nje primetio malu baricu cistog ulja za podmazivanje lanca. A ulje curi kod nekog srafa sa sundjerom odozdo. Da li je to normalno?
Brojac je potreban za servis ne kao montazni
Ista stvar i kod mene na kinezu iz Kauflanda. Naručio novu pumpu sa ebay-a i opet isto. Mislim da tu nema pomoći.Kod mene od prvog dana tu uvek curi i menjao sam i pumpicu i nigde nevidim gde to jednostavno curi. Moras jednostavno po zavrsetku da ispraznis rezervoar ulja i mislim da druge nema. Drzim je u njenom koferu i uvek je dno sutradan puno ulja
Послато са SM-G361F уз помоћ Тапатока
ok hvala na odogovrima, jos neko mozda da iznese misljenje Dolmar PS45 ili Oleo Mac 937?
Brojac je potreban za servis ne kao montazni