mirosti
Član
Nije ovo uopste mala testera sa svojih 80cm3.
Ovo je naslednica ms462, koja nije bas laka..
Ovo je naslednica ms462, koja nije bas laka..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da, to je dosta povoljno za tu snagu...što se tiče samog kvaliteta, ništa se ne razlikuje kao odnos starog STIHL-a u odnosu na novog (MS serije ne mogu da se porede sa 0xx serijama), ili Husqvarne (serije 2xx i 3xx su nedostižne za serije 5xx)...Jednostavno potrošačko društvo i takav sistem melju sve pred sobom.Dolmar je preuzet od strane Makite, Partner, Jonsered od Husqvarne...nikome od njih se ne isplati da mašine rade bez greške godinama, da ih niko ne obnavlja po 20 godina.To je tako, pre će propasti planeta nego kapitalizam, sam sam to prihvatio i na svakih 5-6 godina prodam i kupim novu.Jest da nije neka cijena ali ima Husqvarnu 365 i 40 i one mi stoje. Ali ova Dolamr me mami samo svojom cijenom. Malo me buni jer ovdje profesionalci kažu da veći dolmar 7310 nije ni sluga Husqvarni 372 xp. Da su puno bućne i troše mnogo
Nova generacija STIHL profi testera...model MS 500i je zaista postao broj jedan kada su u pitanju odnos težine i snage...čitavih 6,8 ks snage (79,2 ccm) dobićete na samo 6,3 kg mase.Zaista impresivno, pored toga novi model donosi i druge novine.Dostupne i u prodaji od proleća 2019. godine. (Za EU tržište)