Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je MS 361 u rangu huske 562Tomislav n@
Cudan mi samo izbor izmedju Huske 562 i Stil 260 ,nisu uopste u istom rangu snage.
Od husqvarne mi se svidja serija 5 a sa drugarovom 562 sam imao prilike da secem neki bagrem i stvarno lezi u ruci,ove manje husqvarne mi se nesvidjaju,verujem da ima dobrih(na primer 365 je odlicna).Dok mi se kod stihl-a nesvidja nista ispod ms 260Tomislav n@
Cudan mi samo izbor izmedju Huske 562 i Stil 260 ,nisu uopste u istom rangu snage.
Uff,361 smo poredili sa ovom starom h61 jedna pored druge i cini mi se da identicno sekuMislim da je MS 361 u rangu huske 562
Od husqvarne mi se svidja serija 5 a sa drugarovom 562 sam imao prilike da secem neki bagrem i stvarno lezi u ruci,ove manje husqvarne mi se nesvidjaju,verujem da ima dobrih(na primer 365 je odlicna).Dok mi se kod stihl-a nesvidja nista ispod ms 260
- - - - - - - - - -
Uff,361 smo poredili sa ovom starom h61 jedna pored druge i cini mi se da identicno seku
Nemoj pogresno da me shvatis ipak nisam neki profesionalac,to su moja skromna iskustva,nisam u fazonu da je to sto ja imam ili planiram sebi najbolje.Cilj mi je da uzmem bolje izbalansiranu,laksu,tisu,sa boljim amortizerima i sto manje vibracija(sto vise ovih stvari da ispunjava) a snage slicne mojoj,nebitno sad dali je malo slabija ili jaca.Hocu da bude meni udobnije i lakseAko je tako onda bi prelaz sa H 266 na MS 361 bio razocaravajuci..
Nego hoce li ta 562 da pali kad je vruca ili ne...
Sigurno su resili,ipak je to ozbiljna marka,mene muci sta da kazem ukucanimahttps://youtu.be/FY3Q4RwqY_Q Ali ja stvarno ne znam,niti sam ikad sa njom radio mozda je to neki izuzetak...verovatno je to ispeglala husqvarna.
Bila je neka firma iz Cacka koja radi te gumene amortizere, i koliko znam njihovi su nesto tvrdji od originala.
Oni su jedini pravili famoznu cevcicu ulja za ms180 sa vecim unutrasnjim precnikom(jer original nabubri i sam od sebe se zacepi, pa nema podmazivanja)..